FĂRĂTITLU.

Sunt conştientă. De fapt, nu contează cât de mult te chinui, cât de mult încerci să faci totul cât mai bine posibil. Nici măcar dacă ai lucrat la asta zile, ani. Contează doar cât de multe pile ai, câţi prieteni sunt acolo pentru tine, cum să-l încurci mai bine pe celălalt ca să reuşeşti tu. Autoritatea, şi asta contează. Pentru că te vor vedea slab, fără o părere, mereu de acord cu ceilalţi şi nu te vor mai lua în seamă. Sunt ei deja acolo.meanfuckingpeople

Nu le pasă ce fel de energie ai, câtă încredere ai pus. Te mănâncă de viu. Şi asta doar pentru că au deja tot ce îşi doresc. Pentru că se bucură de lucruri fără să le vadă greutatea, fără să le pese.

Sigur, dacă ai avea măcar un părinte cunoscut ar fi mai uşor totul. Dacă ai avea banii lor, ar fi şi mai simplu. Măcar de ai avea norocul lor. În schimb, nu prea te descurci cu nimic. Poate ai doar un vis mai mare decât tine, sau o şansă…la un milion.
Şi stai, şi vezi toate nedreptăţile din jurul tău. Cum ia examenul pentru că se dau bine pe lângă profesor, cum le păstrează pâinea mai bună, pentru că o cunosc pe vânzătoare. Nici numai ai ce spune.

Lucrul ăsta este la fel ca o lucrare foarte bună. Ştii, nu contează tot timpul cât de bine scrii, cât de mult te chinui în fiecare seară să aduci ceva nou, cum se joacă ideile cu tine de fiecare dată. Contează, doar ca cel care o citeşte să-ţi ştie numele din colţul paginii. E de ajuns.

Advertisements

One thought on “FĂRĂTITLU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s