Schimbă! Schimbă, n-auzi?!

Reclamele, dragele de ele. Stai și te întrebi, oare cât mai pot oamenii ăștia? Oare și-au cumpărat și ei un cozonac din câte ne-au băgat și azi pe gât, oare mai pot. Oare? Știți voi, chestiile alea care ne fac filmele să dureze 3 ore în loc de 1 și ceva, sau care apar exact când vrei și tu să asculți o melodie, o sentimentală, o măslină ceva. Sau mai rău, care îți iau ochii.

N-ai șanse! Ba vinzi și cumperi simplu și rapid cu Tocmai.ro, ba apare cine-știe ce tigaie nouă de arătat tuturor că doar nu poți să te descurci doar cu una, ba noile cornuri 7 Days care nu au la fel de multă cremă cum arată. Apropo. Pentru cei care fac reclame la Always. Chiar NU mă trezesc deloc plină de energie!!!

Acum serios. Câți din noi nu ne-am lăsat vrăjiți de ele? Nu iau pastă de dinți cu 5 lei, că au spus ăia de la Colgate că e mai bună a lor. Păi ori luăm cum ia toată lumea, ori așteptăm cariile?! Sau volumul de la Wash and Go nu se compară cu nimic altceva. Doar cu niște mâini pricepute care știu să coafeze ca cel care a ajutat-o pe tipă să aibă un păr atât de frumos pentru reclamă. Sau celebrele napolitane JOE par de 30 de ori mai mari decât în pungă, sincer.

(Aici nu spun că produsele nu sunt bune, doar că parcă le-am învățat cu toții replicile pe de rost. Mai mult, chiar avem casa plină de ele.)

Advertisements

6 thoughts on “Schimbă! Schimbă, n-auzi?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s