Inimioare, inimioare

Sunt momente în care ne simțim invizibili. Sau urâți. Sau urâți și invizibili. Și asta se întâmplă când îți dai tu seama că te-ai îndrăgostit, că sigur te vei căsători cu persoana aia și o să îți decorezi viitoarea casă alături de ea. Ești pe un norișor al iubirii și nimic nu-ți poate strica pasența. Dar nu durează mult și descoperi că alegerea ta nu este asemănătoare cu a lui sau ei, după caz. Și vezi cum se plimbă fără grijă cu jumătatea de mână, pe trotuar, ca două frunze de măceșe. Subtil, subtil. Glumiți, nu?! PORCARIE Mai departe? Îți faci scenarii de cum să-i scoți ochii ăia care parcă doar la tine se uitau atunci în fața liceului, să-i tragi un șut exact undeva, sau să-i spui de dulce până ”va muri și va învia la loc”. Asta e în gând bineînțeles. Pentru că în inima ta este tristețea unui suflet gol și permanent singur. Sau e doar plină de nervi. tumblr_ltv2v8VYq51qf70r5o1_400

  1. Cum adică să o vezi pe ea? Înțeleg că e frumoasă, și îngrijită, și delicată. Și înaltă. Cu un corp ca din revistă și abdomen mai plat ca tava de prăjituri. Că mănâncă doar înainte de 6, sau are lucrurile ordonate la linie. Înțeleg că are mașină și nu trebuie să meargă pe jos chiar dacă e tornadă. Că are zâmbetul perfect și tenul la fel. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, bună alegerea!
  2. Și ălă? Ăla cine mai e? Ce-mi pasă că are părul dat în sus și își schimbă gecile de ultimă modă pe oră? De parcă acum toți care știu matematică sunt deștepți. Are mers drept și privirea pătrunzătoare. Și cuvintele la el? Bla-bla. Cum zici tu.

Și parcă ai vrea să devii și tu perfect. Să ai acea sclipire,ceva ce să te scoată în evidență. Dar nop. N-ai nimic. Poate doar începi să crezi că iubirea asta e o porcărie și că nu vrei să mai auzi de ea. Până ieși afară și îți vezi fericirea din nou. Și o iei de la capăt de parcă ai face reclamă la ”Sărmana Maria”.

Bun, bateți-vă joc! Iubire și confetti, șampanie și tort acolo. Cine are nevoie de voi?!

Am să-mi pun muzică tristă acum. tumblr_mu46m6lyqW1sg73qbo1_500

Advertisements

4 thoughts on “Inimioare, inimioare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s