Vis ochit, vis lovit!

Ca orice om normal, conștient, ușor responsabil de pe lumea asta m-am gândit la cum voi avea o familie. Copii, bărbat, de preferabil fidel, poate și un cățel ca în reclamele din filmele vechi, părinți aproape, soacre, d-astea. Chestii de care are nevoie oricine până la urmă. Să mă uit la finalul zilei ei, la căminul pe care l-am construit cu tot ce am avut mai bun și să spun ”da mă, despre asta vorbeam!”.

Iar pe lângă toate astea, să pot să le ofer tot ce-mi cer. Să nu mă tragă de mâneca la supermarket spunând că vor două tipuri de cereale, iar eu să am bani doar de una, să pot să fac un cadou scump mamei, să pot să-i cumpăr lada aia mult așteptată de bere soțului. Dar să nu vorbim doar de partea materială. Să știi că faci tu ceva ce-ți place și să mai și fii iubită pentru lucrul tău, asta toți ar trebui să-l simțim cel puțin o dată în viață. Da, știu. Sentimentalisme. Dar, ca orice femeie documentată 25/24, m-am gândit și la posibilitatea doi. Dacă, prin absurd, pe lângă viitoarea-minunată-meserie-pe-care-o-să-o-aleg-eu-până-la-urmă, aș încerca să fac ceva în plus? Sau dacă mă reprofilez la propriu? Oamenii care își deschid saloane, mini-cofetării, frizerii, chestii de unghii sau masaj nu sunt nebuni, nu? Iar ideea cu mini-cofetăria nu sună rău deloc.

succes-profesional_Fotor

Teama de eșec, e adevărat, e mare. Că dacă nu se vinde, dacă nu vine nici cel mai bun prieten la o susținere mică acolo, dacă dai faliment fără să apuci să deschizi, dacă, dacă. Dar nici KFC nu ar fi ajuns celebru și plin de oameni pofticioși și dornici să guste din sosul ăla nenorocit și minunat de usturoi dacă nu s-ar fi încercat de la bun început, dacă nu ar fi investit în ceva micuț ca mai apoi să devină un adevărat fenomen. Deci e o încurajare în plus. Ăsta nu e singurul exemplu. Majoritatea celor care au un vis bun de îndeplinit, nu renunță, ba chiar cer ajutor.

Și aici, acum, potrivit pentru cei ca mine, intervine AVBS Credit. Aplauze! Vine cu puterile lui magice, cu ideile lui creative. L-am prezentat ca un Zeus al zilelor noastre, însă asta e reputația lui, n-am ce face. Sunt mai multe cauze. De ce tocmai el? Pentru că prima dată, se uită să vadă cât de responsabil ești, cum te descurci, se interesează de experiențele tale din domeniul financiar bancar, se asigură. Iar domeniul ăsta poate fi până la urmă cunoscut de toți dacă îl iei la puricat. Încă ceva. Nu dă încrederea lui așa oricui, că i s-a făcut poftă de credite pe gratis de la propria bancă și se gândește să deschidă una peste 2 zile. Franciza e o treabă serioasă până la urmă! Și dacă ai norocul să o cunoști, te ajută cu totul, de la brand, nume, drepturi de autor și secrete de producție comercială, până la numărul de pixuri și notițe de pe birou. Poate te inspiră și pentru modul în care să le aranjezi.

Dreams Road Sign

Toată joaca asta de oameni mari, parcă te mai luminează în decizii, te ajută să vezi totul altfel, poate și să-ți bagi picioru’ în responsabilitățile inutile, pe care nici măcar nu le suporți. Și lucrurile pe care le primești ca francizat aduc o muțime de avantaje. Nu trebuie să te strofoci tot pentru a începe de la ”0” și ai posibilitatea de a menține pe picioare toată treaba, afacerist mic! În plus, ești protejat de un brand deja cunoscut, prezent în atenția tuturor deci lucruri bune, bune și mai bune. Plus că obținerea francizei este g.r.a.t.u.i.t.ă. Pe cuvânt de cercetaș, am dovadă:

Iti cumperi un apartament si faci un credit pentru casa. Apoi il transformi intr-un sediu de business pentru o franciza AVBS Credit – care nu te-ar costa nimic, pentru ca francizele sunt intotdeauna sigure, dar mai ales pentru ca Franciza AVBS Credit este GRATUITA si ai avea posibilitatea de a oferi tu insuti francize AVBS Credit dupa cativa ani de activitate.” 

(By Valentin Anghel, fondatorul acestui AVBS Credit, cel care a reușit să-l transforme cum a putut el mai bine în ce e astăzi. Apropo, va publica în curând și o carte despre toată povestea asta. Sper să vă captiveze încă de pe acum.)

Mai departe. Dacă ai mai multe întrebări, chestii, trestii ce ți se joacă ping-pong prin minte, te ajută și aplicația AVBS Credit de pe Android sau bineînțeles iOS . De fapt, așa ar trebui să începi. Descarci și tastezi codul unic 1234 și începe treaba. E un bun start pentru a te ajuta să îți dai seama ce este funcțional în calcularea creditelor mult dorite. Credite care pot fi clasificate în funcție de ce vrei, de ce-ți dorește inimioara: credite (hmm. ce bine sună) prima casă ce sunt înregistrate pe o perioadă de 60-360 de luni, garantate în proportie de 50% de Statul Român cu sume până la 57000- 66500 EUR, credite (alege-mă, alege-mă) IMM ce are drept principal scop dezvoltarea afacerii deținută de o persoană juridică, credite (nu-mi pasă de ce, dar ia-mă) de nevoi personale ce nu au nevoie de prezentarea unor documente prin care  să se explice la ce vor fi folosiți banii, cu o dobândă fixă și variabilă, sau credite (arată-mi dovada) ipotecare folosite cu o valoare relativ mare pentru că trebuie să se prezinte o garanție în fața băncii. Multe variante, domne’. Interesat să fii.

Și văzând și căutând, iaca m-am luminat. Păi cum să fie atâtea posibilități și eu să mă fac că plouă, ninge, e tornadă și uragan în același timp? Asta-i treabă? Fie vorba între noi, luxul nu mai e doar pentru cei înstăriți de acum. Avantajele nu sunt doar pentru oamenii în costume negre și cu mustață, deci adios din drumul meu! Și al celor care gândesc la fel ca mine. Trebuie să fii curajos de la început și să ai o atitudine demnă de Gerard Butler în filmele de acțiune. Și nu cred că e nevoie să desenez tot ce am spus ca să înțelegeți. Înapoi veți primi profesionalism, seriozitate și o afacere exact cum vă doriți. Poate mai mișto de cum vă imaginați.

Să mai spun ceva? Nu, nu. Cred că e de ajuns.

Până la urmă, eu de ce să nu?

credit-casa_Fotor

Pentru Spring SuperBlog2015

4 thoughts on “Vis ochit, vis lovit!

Leave a comment