Sedative, sedative.

Că femeile se îndrăgostesc de 10 ori pe minut, asta o știe toată lumea. Văd o altă lumină, o altă poveste, un alt început. Problema e alta. Prostia care le orbește imediat după ”marele moment”. Gravitatea ăstuia, adică.

De obicei situația e clară. Nimeni nu mai e ca cel ales. Să vină Zeus cu tot clanul lui că face drumul degeaba. Ochii, părul, buzele sunt exact așa cum trebuie, în timp ce sprâncenele par mai perfecte decât cele abia pensate la salon. Ce mai contează că nu știe că respiri în colțul tău al orașului, că nici măcar nu a văzut că ți-ai luat salopetă asortată cu bentița de păr, sau că te holbezi în fiecare secundă? Nebunia a început deja. Trebuie, trebuie.

word

Și se continuă cu tot felul de întrebări. Că de ce ești ”nașpetă”, că dinții tăi sunt ca lopata, că nu-ți stă părul așa cum îl fixezi. Hainele nu-ți mai plac, nu le mai suporți culorile, sau glumele proaste pe seama lor din partea celor din jur. Nu mai vrei nimic, nu mai ai nevoie de nimeni.

Ești doar tu pe un norișor roz, cu fericirea lângă tine.

Nu-ți mai trebuie aer, apă, sau mâncare. Nu te mai interesează de cărți, de plimbări cu prietenele, sau de rezolvatul exercițiilor la mate. Nu-ți mai place să faci nimic din ce adorai. Te fofilezi, aștepți să treacă ziua să-l mai vezi, te rogi să-l mai întâlnești și în drumul spre casă. Vrei privirea aia, vrei ochii ațințiți asupra ta. Sau un semn de viață din partea sa.

tumblr_static_tumblr_mpd0epli9d1sxi48co1_500

Iar apoi, muzica. Toată trebuie să exprime starea de neînțeles în care te afli, dorința de a vorbi cu cineva (dar de a ține secret în același timp), sentimentele tale ascunse și neîndreptățite. Și cel mai important: rivalitatea. Cum adică să stea așa de mult cu aia la cafea? De ce nu are doar colegi? Cum să își atingă mâinile din greșeală?! Ehhh că doar nu e cine-știe ce.

Ar trebui să se organizeze un concurs pe tema asta. Zic doar că ar avea de unde alege.

poza misto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s