Cui nu-i place leapșa?

Piratul Cinefil m-a invitat la o șuetă. Nu pot decât să-i mulțumesc și să-i mai mulțumesc o dată :)). Iar acum să trec la treabă.

13410638591745

1.Unde iti cauti filmul de vizionat? Folosesc google. Merge tot timpul când sunt în pană. Sau mă uit pe program și deschid televizorul.

2. Cel mai bun film pe anul 2015? Pentru mine: Inside Out.

3. Super-eroul preferat? daca tot suntem in era super-hero in cinema. Aveam o perioadă în care eram ”topită” după Valkyrie.

4. Un film necunoscut care l-ai desoperit parca de nicaieri ? Lake Placid 3. Mai bine nu-l descopeream.

5. Care ar fi sfatul pentru o recenzie de film buna? Suspansul. Pentru mine este important ca cel care scrie să-și pună sufletul în postare, dar să nu dezvăluie tot farmecul filmului.

6.Ultimul film vazut la cinema? Din păcate, n-am fost la cinema 😦 . Știu, doare. Daaaaaaar este timp.

7. Ce personaj ai vrea sa intalnesti din lumea filmelor? Ohoho. Am o listă plină, nu pot să aleg doar unul. S-ar simți jigniți.

8. Ce parere aveti despre cinematografia autohtona? Cinematografia e faină indiferent de perioadă. Dacă n-ar exista, ar fi seacă lumea.

9. Ce cautati la un film? Îmi plac foarte mult filmele amuzante. Au mai mult farmec. De asemenea, trebuie să-mi placă și actorii. Parcă trăiești totul odată cu ei. Știu, superficial.

10. Care e filmul la care te gandesti chiar acum? The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe. Este primul film pe care l-am văzut cu fratele meu și îmi e dor de el :).

Faină-i leapșa asta! Eu nominalizez pe :

Carmina, DoarNicole, Prieten de vreme rea, Gânduri de primăvară, JustSmile, Blogul Giuliei, Illusion, Comentator amator, Cărți, vise și fluturi, LoreMilu, 9, Privire de copil, O9Noapte, Deprinviațăadunate, Runthroughlife, Claudia Predoană, Ropot de secunde, Ratzone, LuciFlorescu, Din dragoste pentru cărți, Cuvinte și Gânduri, D-ale copilăriei, Lumini lumină. Pentru gusturi alese, Sânge și trandafiri.

Iar întrebările mele:

  1. Un vis mare, mare?
  2. De ce scrii?
  3. Ce faci când plouă?
  4. Cel mai amuzant film văzut?
  5. Dacă n-ai fi fost om, ce ți-ai fi dorit să fii?
  6. Cea mai faină zi pe care ai avut-o?
  7. Viața pentru tine într-un cuvânt?
  8. De ce îți e cel mai frică?
  9. Melodia pe care o asculți exagerat de mult zilele astea?
  10. De ce te uiți la filme?

Și gata-i! Multă baftă la răspunsuri! ”Hăguț!” >:D<

24 thoughts on “Cui nu-i place leapșa?

  1. Multumesc pentru nominalizare :3 Voi incerca sa raspund intrebarilor tale (care de altfel sunt foarte bune) cat mai curand. Cartile The Chronicles of Narnia le-ai citit? Sunt mai bune decat filmele :3

    Like

  2. Multumesc de raspuns 😀 foarte personalizat super erou 🙂 chiar necunoscut filmul 🙂 ma gandesc ca stai undeva unde nu este cinema, e rau ca in anumit orase chiar nu exista cinema 🙂 iti recomand un film comic si inteligent Dear White People 🙂

    Liked by 1 person

  3. Buna! :)) Mersi pentru nominalizare! Am raspuns Intrebarilor

    Interogatoriu


    Iar cat despre filmul “The Cronicles of Narnia” nu este ecranizarea vreunui roman din seria cronicilor Wardstone? Am citit si eu al 3-lea volum si mi se pare cunoscut titlul filmului…

    Like

Leave a comment