Câteva sfaturi înainte de a te duce în mall.

Toată lumea merge în mall. Nu e neapărat o modă, dar vrei să vezi și tu cum este, vrei să pierzi timpul sau să trăiești ca în comediile romantice. Pe parcurs îți dai seama că nu este așa de palpitant. Sau poate sunt eu de modă veche.

D93_Places_Mall

Iar acum, câteva sfaturi:

  1. Asigură-te că ai suficienți bani la tine. De obicei prețurile sunt de la foarte mari în sus și te vei oftica destul de mult dacă îți dorești ceva și trebuie să atârni „acel ceva” înapoi pe umeraș. Bine, chestia asta e cu dus-întors. Dacă iei prea mulți bani, te vei trezi că îi strici pe toți și nu mai ai ce mânca următoarele 3 săptămâni.
  2. Înarmează-te cu răbdare. Vei vedea sute de magazine, cu sute de haine, cu sute de oameni care vor haine.
  3. Înceacă să mănânci de acasă. Asta în cazul în care nu vrei să devorezi tot ce prinzi. Dacă ești o fire pofticioasă, așa ca mine, NU mânca acasă. Te vei face cât un balon și s-ar putea să și explodezi în fața tuturor.
  4. Mergi tot timpul cu cineva. E foaaarte trist când te plimbi singur pe acolo și vezi toată lumea dansând de fericire sau vorbind. Chiar dacă ți se pare mai lejer să mergi singur și unde te taie capul, sună un prieten. Ajută.
  5. Gândește-te la un reper. Ține minte un magazin sau o chestie care ți-a atras atenția. S-ar putea să te pierzi și vei fi atât de amețit de cap încât îți vei băga picioarele și vei înnopta acolo.

4 thoughts on “Câteva sfaturi înainte de a te duce în mall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s