Ștampila curajoasă.

Am să filosofesc puțin la început. Fiecare om din lume este diferit. După felul în care reacționează, cum vorbește, după ce decizii ia, după starea pe care o are într-un anumit moment. Pot spune că fiecare este propria ștampilă și își desenează modelul său după cum vrea. Deci să nu vă mire dacă veți întâlni ștampile uituce, tinere, fericite, originale sau aeriene.

superb

Printre ele apare și ștampila curajoasă. Poate fiecare din noi am folosit-o la un moment dat, voit sau nu. Este tipul foarte șmecher, poate cel mai bun din toate. Oricine își dorește să își ștampileze viața cu puțin curaj. Așa suntem construiți.

Dar cum se manifestă această ștampliă?

stamp

  • De obicei e speriată. Știu, puțin ciudat. E speriată, tremură din cap până-n picioare, este ronțăită pe interior, dar nu îi lasă pe ceilalți să vadă. Nu trebuie să știe nimeni ce simte sau cum simte.
  • Sare în sus când are ceva de făcut și are un sunet special. Țup!
  • Pe lângă asta, este încăpățânată. Trebuie să facă mereu cum vrea și ce simte. Dacă îi vine acum ideea să își creeze o parte dreptunghiulară sau să își schimbe design-ul în verde, o va face. Vrea să încerce tot și să riște mult.
  • Nu-i pasă ce cred ceilalți. Poate să ștampileze cum vrea, să cosume mai puțin tuș ca de obicei, să lase o parte incoloră. Ea este importantă și își impune modelul cum vrea, chiar dacă oamenii nu își dau seama că nu este doar o unealtă ieftină și rotundă.
  • De obicei, o invidează lumea. Pentru că poate face lucruri mari, iar ceilalți nu o cred în stare la început. Și râd, și îi pun întrebări care să o blocheze.
  • Este rapidă și ușor de recunoscut.
  • Pune prea mult suflet în relațiile cu ceilalți.
  • Își personalizează fiecare alegere încercând să nu repete aceleași greșeli tâmpite.

Te-ai regăsit?

Poți spune acum că ești o ștampilă curajoasă. Ștampilează-le și celorlalți asta în viață.

Pentru SuperBlog2015.

Advertisements

One thought on “Ștampila curajoasă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s